Üretim Tesisimiz

İplik Tesisimiz

Son yıllarda yapılan 10 milyon dolar değerindeki en son teknoloji iş makinaları yatırımı ile Altınyıldız iplik tesisi baştan aşağı yenilendi. Söz konusu yeni makina teknolojisi, Altınyıldız’ın, yünlü sanayinin tüm ipliklerini (1/40 NM’den – 2/100 konvansiyonel bükümlü NM’e kadar) üretebilir hale gelmesini sağlamaktadır Tesis, günlük  5,5 ton ve yıllık 1650 ton iplik üretimi kapasitesine sahiptir.

Boya ve Apre Tesisimiz

Ürünlerimize en önemli katma değeri sağlayan ve ürünlerimize ayrı bir özellik kazandıran boya ve apre tesisimiz son teknoloji ile donatılmış durumdadır. Tekstil ürünlerinin en önemli 2 özelliği olan trendsel renklendirme ve trendsel dokunuş, entegrasyonumuzun bu bölümünde ürünlere uygulanıyor.

Şirketimiz kullandığı boya ve apre teknikleri ile ürünlerine; Kalıcı parlaklık, Kalıcı tuşe (dokunuş), Maksimum konfor ve elastikiyet, Kalıcı mukavemet (sağlamlık), Yıkanabilirlik, Kalıcı ütü, Buruşmazlık özelliklerini kazandırabiliyor. Tesislerimizde kullanılan boya ve apre teknikleri sayesinde kumaşlarımız hem ekolojik, hem de kalıcı parlaklığa ve dokunuşa sahip.

Elastik dokularıyla kullanım kolaylığı, rahatlık ve sağlamlık sunan Altınyıldız kumaşları yıkanabiliyor ve kolay buruşmuyor..

Dokuma Tesisimiz

Son yıllarda yapılan yatırımlarla dokuma tesisimiz, yünlü sanayide dünyada kullanılan en son teknoloji makinelerle yenilendi.  Son teknoloji mekiksiz yüksek hızlı tezgahlarla yılda 10 milyon metre yün ve yün karışımlı kumaş üretmekteyiz.