Bireysel ve Organizasyon Gelişim

Grup olarak çalışanlarımızın sürekli gelişimini desteklemek hedefindeyiz. Bu anlamda, Altınyıldız’da çalışanlarımız, aramıza katıldıkları ilk günlerinden itibaren öğrenme ve gelişim olanaklarından yararlanmaya başlarlar. Fırsat eşitliği anlamında; çalışanlarımıza yönelik düzenlediğimiz tüm eğitimler, eğitime katılım; eğitim saati ve eğitim yatırımı metrikleri cinsiyet kırılımlı olarak takip edilir.

Çalışanlarımıza, gelişimlerine yönelik olarak kişisel gelişim, mesleki gelişim, iş sağlığı ve çalışan güvenliği gibi geniş bir yelpazede her türlü desteği sunmaktayız. Yöntemlerimiz arasında, sınıf eğitimleri, web tabanlı eğitimler, işbaşı eğitimleri, dış kaynaklı eğitimler, bire bir eğitim uygulamaları yer almaktadır.

Bu eğitimlerin yanı sıra, Altınyıldız’daki tüm yöneticiler, 2003 yılından beri Boyner Grup bünyesindeki Boyner Grup Yöneticileri İletişim ve Gelişim Programı’na (BİG) dahildirler.

BİG programı ile Altınyıldız’daki yöneticilerin, grubu ve birbirlerini daha iyi tanımasını sağlamak, tepe yönetimin deneyimlerinden her yöneticimizin faydalanmasına yardımcı olmak, grubumuzda var olan bilgi birikimini paylaşabilmek ve gelişim fırsatları sunmak amacındayız. BİG kapsamında, grup bünyesinde toplantılar, seminerler ve yarışmalar düzenlenmekte ve projeler geliştirilmektedir.

Boyner Grup Akademi ve Nitelik Gelişimi – BANG – ise sürekli gelişim amacı ile tüm grup çalışanlarına yönelik eğitim faaliyetlerinin yer aldığı bir platformdur. Her çalışanımızın ulaşabildiği ortak intranet platformu Boynerişim üzerinden yaratıcılık, müşteri mutluluğu, genel kültür, kariyer, kişisel gelişim, pazarlama, perakende, sağlık ve güvenlik, yabancı dil ile ilgili onlarca makale, sunum, kaynak, eğitim ve gelişim fırsatları sunuyoruz. Ayrıca her iki ayda bir duyurulan modadan yönetime, kişisel gelişimden etik ve değerlere kadar her konuda gelişim seminerlerine de katılım, unvan ve çalışma yerinden bağımsız olarak tüm çalışanlarımızın erişimine açıktır.